2011. május 27., péntek

Uv mentes barnító gép, barnítás UTOLSÓ LEÁRAZÁS - Jelenlegi ára: 34 999 Ft

Teljesen új barnító gépemet eladom. Szalonokba vásárolt szalongép mellé ajándékba kaptunk 5 db uv mentes barnító gépet. Csupán kipróbálva volt egyszer, hogy mindegyik működőképes, és szép munkát végez-e. Ezért van a használkt kategóriába téve. De teljesen új.
Vállalkozási lehetőség elég magas kereseti lehetőséggel.
Külföldön az emberek már nem szoláriumokban barnulnak.
Ez a 21. század barnítási formája.
2 éven belül a szoláriumok helyét átveszik az uv mentes barnító gépek.
Mert az egészség fontos, de a szépség is.
A szép barna bőr, már egészséges úton is elérhető.
Ez a gép 7 perc alatt csoki barnává varázsolja bőrödet, mintha egy tengerparti nyaralásról jöttél volna haza. Uv mentes barnító gép, és hozzá illő barnító folyadék, és mindössze 7 perc. Nincs uv sugárzás, nincsenek rákkeltő anyagok, nem öregíti a bőrt, mégis barnák lehetünk.
40-50 ml-folyadékkal egy egész test lefújható. Akár baráti társaságodat, szűkebb ismerősi körödet fújhatod vele, és keress meg havonta egy minimálbért. És ezek csak a kezdeti lépések.
Nézz körül a neten, ma itthon hány ilyen szalon van, mennyiért fújnak, és hogy mennyiért tudnál beszerezni máshol ilyen barnító gépet.
A válaszok egyértelmüvé teszik, hogy nálam most negyed áron megkapsz mindent.
siess, mert a jó lehetőségekbe mindenki belefog, nem mindegy mikor akarsz belekezdeni, most vagy mikor már minden sarkon lesz ilyen barnító szalon.
Sok sikert a döntéshez.
UI: Mindenre megtanítalak, hogyan fújj vele, hogy dolgozhatsz profin a géppel, milyen folyadékot vegyél hogy szuper legyen az eredmény, és hogyan jöhetsz ki költség hatékonyan.
Ez a gép, új bolti áron 122. 000 ft.



Jelenlegi ára: 34 999 Ft

Az aukció vége: 2011-05-29 09:54
. Uv mentes barnító gép, barnítás UTOLSÓ LEÁRAZÁS - Jelenlegi ára: 34 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése